Familjescouting











Vi har haft en skön dag i Sandskogen idag, med lekar, korvgrillning, tovning. Thea och jag tovade var sin kanin och Elias tovade en orm. De blev riktigt fina faktiskt.

om ni söker mig idag

så hittar ni mig på Ystads Spa&konferenscenter! Mina kära gamla kolleger på Åbergs Trädgård gav mig ett presentkort där när jag slutade, nu är det dags att utnyttja det. Tack, jag ska tänka på er!

Nytt bidrag från Cici



ja, och ändå blev han hockeyspelare!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Sportlovet har mest varit fyllt av förkylningar,hosta och feber med andra ord har vi tagit det väldigt lugnt och mest hållt oss hemma omkring.














Kylarprydnad



Här är bilden som han fick i present.

Söt redan då!



Martin syster Cici hade gjort ett fint collage med gamla bilder till hans födelsedag . Den här bilden var inte med där men jag tyckte den var så fin så jag måste ju visa upp den.  


Sol, snö och sportlov!

Vilket perfekt sportlovsväder! Tyvärr får vi sitta inne och titta ut på det. Elias är fortfarande krasslig och får hostattacker om vi går ut i kylan.

Vi har haft en bra helg annars med 30 och 40 årsfest. Några som var sjuka och någon som blev sjuk på festen. Elias och Thea följde med farmor och farfar hem så Martin och jag fick en kväll för oss själva med middag ute och biobesök.

Om det är någon som har missat det så har jag bestämt mig för att starta eget och håller på att jobba lite med det nu. Det egna företaget är bara ett sidospår för att jag tycker det är kul. Jag kommer inte att sluta på skolan. Namnet på företaget är bestämt till Marsvinsholms Garden och kommer att bli en webbutik så håll utkik! Jag kommer att förvarna innan vi öppnar.

Idag säger vi




grattis till Martin som blir 30 år!

Inte störst, inte minst och inte riktigt mittemellan men 40 år idag!




Grattis brorsan! Vi ses på lördag.


trötta tjejer!



Stackars Thea hade precis hunnit bli frisk när hon blir sjuk igen. Denna gången verkar det vara influensan som slagit till. Saga håller henne sällskap i soffan.

Storebror vinner!



Det funkar alldeles utmärkt att spela kinaschack fast man bara är 4 och 2 år gamla. Reglerna ändras lika ofta som de spelar och konstigt nog är det alltid Elias som vinner. Tycker att jag känner igen detta sen jag var liten. Det måste vara något med lillasystrar och otur i spel.

RSS 2.0