Nyfiken liten kompis



Den här lilla parveln stod utanför vår ytterdörr i morse och väntade på att få komma in. När vi öppnade dörren blev hon jätteglad och rusade runt i hela huset och hoppade upp i famnen på oss. Något förvånade försökte vi ta reda på var hon kom ifrån. Vi lyssnade på radion efter bortsprungna hundar men där var ingenting, vi gick en runda där ute för att se om vi kunde hitta några spår var hon kom ifrån men ingenting.

Jag försökte ge henne mat men hon var inte alls intresserad och det förstod jag sen att hon var helt enkelt proppmätt eftersom hon varit inne hos katten och käkat mat. De matskålarna har aldrig varit så renslickade och det såg ut att vara misstänkt lite mat kvar i kattmatssäcken.
 
Vi hade absolut ingen aning var den här hunden kom ifrån så vi ringde polisen och de hade faktiskt fått in en anmälan om en bortsprungen hund i Marsvinsholm igår eftermiddag. Jag ringde ägaren och hon blev jätteglad. Hennes man hade varit och jagat i skogen igår och då hade hunden stuckit. Jag fick reda på att det var en tysk jaktterrier och det var ett riktigt energiknippe som inte var rädd för något. Nu är hon lyckligt hemma hos sina ägare igen.

Kommentarer
Postat av: Jenny Sammy Rose

nej men vad tokigt. skönt att det slutade lyckligt.

2008-08-25 @ 12:24:01
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: mippi

hihi vad sööt =) ville inte elias å thea behålla den ;)

2008-08-26 @ 21:42:06
URL: http://mippi.blogg.se/
Postat av: Sammy rose

det var trevligt att ha martin här idag. hoppas vi kan ses alla snart. och förhoppningsvis foto nästa helg.

2008-09-01 @ 23:07:47
URL: http://sammyrose.blogg.se/
Postat av: isabelle

det var en väldigt fin hund ni hade på besök

2008-09-03 @ 19:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0